Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sjenert og hater å være det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 14 år gammel jente som er ekstremt sjenert. Jeg har en venn jeg er sammen med veldig ofte. Hun er akkuratt sånn som meg, veldig sjenert. Med hun er jeg fult å helt meg selv, men er sjenert mot andre. Vanskelig å forklare hvordan det er. Men jeg ønsker så jævlig at alle bare viste hvordan jeg egentlig er. At jeg egentlig ikke er kjedelig å stille men egentlig er en veldig lættis person å være sammen med. Er sjenert mot folk i familien min også. Jeg bare er dær liksom, sier ikke noe bare sitter dær. Som om jeg egentlig ikke eksisterer. Det er vanskelig. Å jeg vil så gjerne ha flere venner å vil ikke bli sett på som en taper. Jeg vil at andre skal vite HVEM jeg er. Har dere noen tips som kan hjelpe meg å gjøre fremskritt? Vist jeg foreksempel er hjemme så får vi besøk av andre folk i familien vår så er det som om noe stopper opp i kroppen min. Jeg får på meg en slags maske å blir en HELT annen person. å jeg hater det. vær så snill å hjelp meg.

SVAR

Besvart 15.05.2020 18:30:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle