Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker hele tiden på å ta livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jg tenker hele tiden og ta livet mitt og jg føler det ikke er hjelper og snakke om det for ingen forstår meg, jg har angst og det plager meg veldig i livet mitt og egentlig bare dø og føler meg ikke så pen og jg misliker utseende mitt. Jg vet ikke hva jg skal gjøre, jg har problemer, jg orker ikke mer og leve vil helst dø, tenker på og ta selvmord hele tiden jg har ødelagt alt

SVAR

Besvart 11.05.2020 15:50:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle