Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater livet mitt. Jeg har ingen å være med. Hjemme får jeg kjeft for alt. Jeg gråter hele tiden når jeg trener. Ingen liker meg lenger. Jeg blir ikke invitert med på noe lenger. Folk slutter å snakke med meg. Folk hater meg. Jeg hater meg. Jeg orker ikke ha det sånn lenger. Det er urettferdig at jeg er jeg som må ha det sånn. Jeg er ALLTID uheldig med ting. Jeg HATER livet mitt!!! Og dette er ikke noe "ungdomsgreie", jeg har hatt det sånn hele tiden

SVAR

Besvart 14.05.2020 09:14:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle