Hopp til hovedinnholdet

Går tiden virkelig så fort som alle sier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

går tiden så fort som alle sier? jeg blir lei meg og stresset av når folk sier det. jeg er ikke klar for at folk skal dø, eller meg selv. jeg har angst rundt det og hadd det siden påske. redd for å miste de jeg elsker og for hvor kjipt det er å ikke eksistere, å ligge under jorden begravd. troe ikke på gud så jeg bare er lei meg og stresset ofte! snakket med helsesøster en gang og skal mere, men etter jeg snakket om det så har jeg tenkt mer på det.

SVAR

Besvart 14.05.2020 12:29:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
account_circle