Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med sjalusi... hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med sjalusi og litt negative tanker når det gjelder forholdet. Det er ingenting med dama egt, men liksom mine tanker. Jeg tenker på at henne kommer til å gå fordi jeg sier mye dumme ting for eks om andre, ikke skal le med gutter osv. Jeg tenker på at andre flørter med henne og at henne ikke sier det, men ingen gjør egt det men jeg tror det for det. Jeg trenger hjelp. Jeg drømmer og tenker at henne har gjort rare ting som for eks klina med andre mens vi har vært sammen og runka osv, men SON ALDRI HAR SKJEDD. Det er ikke noe med at jeg ikke elkser henne og omvendt fordi vi har hatt sex og mistet alt sammen dommen og klina sammen for første gang for begge osv runka pg fingra for første gang og alt sammen var nytt for begge og det var første gang for slt liksom. Men jeg trenger hjelp. Føler liksom jeg ikker er bra nok. Tror at vennene mine flørter med henne og en av de gjør det bak ryggen min. Han har sagt at henne har deilig rompe og pupper og kropp Uten at jeg skal høre.

SVAR

Besvart 14.05.2020 17:26:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Chattetjenester

Her har vi samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen nå. Velg tema og se hvilke tjenester som finnes.

Husk at du også kan sende inn spørsmål som vanlig til ung.no.

 

Les mer
account_circle