Hopp til hovedinnholdet

Har jeg hatt panikkanfall og hvorfor skjer det helt ut av det blå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tror jeg at jeg fikk et panikkanfall. Førstegang skjedde det i mars. Det var vanskelig å puste, det var som å puste gjennom et sugerør og jeg var veldig redd. Jeg gikk rundt med litt negative tanker så jeg tenkte det ga mening. I går rett etter jeg kom ut av dusjen skjedde det igjen, men helt ut av det blå. I tillegg til at jeg slet med å puste så hadde jeg en veldig rar følelse i magen, det kjentes ut som at jeg strammet magen selv om jeg ikke gjorde det. Jeg tenkte ikke på noe negativt og jeg hadde heller ikke gjort noe som kunne ha trigget det. Da lurte jeg på om 1. har jeg hatt et panikkanfall? 2. hvorfor skjer det helt ut av det blå? Takk

SVAR

Besvart 14.05.2020 13:17:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle