Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått noen tanker i koronatiden og lurer på hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei lurer bare på noe, jeg har fått litt tanker osv i koronatider å tror kanskje det kan ha noe med at alle føler seg litt ensomme osv. Merker at når jeg har besøk har jeg nesten ingen vonde tanker og lurer på om dette er normalt å få litt sånne. Vil bare dø men jeg vil jo ikke det er jeg gal?men så har jeg det egentlig bra tanker. Jeg føler selv at dette bare kommer av å nesten ikke ha menneskelig kontakt. Var hos søsteren min i noen dager som har 3 barn merket nesten ikke på dette. Å innså at disse tankene har mest sannsynlig kommet av å være litt ensom. Noen tips for å få de helt bort? Begynner på skolen i morgen, har tenkt til å fortelle en venn om dette men helsesøster er aldri på kontoret sitt. Føler at foreldrene mine kommer til å tro jeg er gal å syntes synd på meg og sånn, men det har jo blitt bedre føler jeg.

SVAR

Besvart 16.05.2020 10:55:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
account_circle