Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg sløser bort ungdomstiden på tull...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 8 klasse. Klassekameratene mine er alltid ute sammen, henger og har deg gøy. Hun ene var bestevennen min før, men nå Har hun fått seg mange nye venner. Nå henger jeg med to andre. Før var jeg veldig sosial og hang ute nesten hver dag. Nå er jeg bare hjemme og ser på Netflix. Jeg føler jeg sløser livet på tull. Jeg er helt blank i hode mit. Jeg føler meg slapp og jeg gråter veldig mye(hver dag). Jeg gråter av nesten alt(hjemme). Vet ikke en gang hvorfor. Jeg er veldig følsom. Jeg vil bli sterkere men vet ikke hvordan akkurat. Det er slitsomt. Jeg føler jeg sløser mye av ungdomstiden. Jeg føler meg også litt ensom. Jeg vil ikke ha det sånn som dette mer, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 16.05.2020 11:11:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Chattetjenester

Her har vi samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen nå. Velg tema og se hvilke tjenester som finnes.

Husk at du også kan sende inn spørsmål som vanlig til ung.no.

 

Les mer
attach_file

Ser du for mye på serier?

Her er rådene for deg som bruker for mye tid foran en skjerm.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
account_circle