Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hva som skjedde med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var i skikkelig godt humør midt på dagen i går men når jeg kom hjem og gikk på rommet så plutselig ble jeg skikkelig tom og begynte og gråte kjempe mye og jeg viste ikke hvorfor? Jeg følte meg kvalm, jeg skjønte ikke hva som skjedde. Jeg ble veldig redd for hva som skjedde med meg.Men turte ikke si noe til foreldrene mine eller broren min. Og nå som det er neste dag så har jeg bare en ekkel følelse etter i går. Litt sånn traumatisk? Men jeg lurte på hva som skjedde med meg.

SVAR

Besvart 19.05.2020 07:43:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
account_circle