Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det nå veldig vanskelig etter at en person såret meg veldig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har alltid hatt mine egne problemer å takle men har aldri likt å snakke om det så har holdt det for meg selv. Jeg har alltid hjulpet andre med dies problemer. Har aldri pleid å grine mer enn 1 gang i året. Etter at han fyren jeg mast jomfrudommen til skrev til meg hvor ekkel personlighet jeg har osv så gren jeg den natten. Etter det har jeg begynt å grine av ingenting. Har grått ganske ofte nå i korona etter det. Klarer ikke stoppe å tenke på hva som er galt med meg. Klarer ikke takle ting skikkelig så ender opp med å være frekk, flørte med mange, ha sex og bare være en player. På grunn av familien utenom mamma og pappa så har jeg trust issues. Er på et punkt jeg bare vil prøve hasj, drikke meg dritings og føle nærhet med å Fks ha sex med noen jeg egentlig ikke kjenner. Har du råd til hva jeg kan gjøre..?

SVAR

Besvart 18.05.2020 21:20:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle