Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir hele tiden kritisert av familien min, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... jeg sliter veldig mye med noe. Det som er at jeg har ung famillie. Famillien min liker å feste, liker å være fine. Noen ganger liker de å være sexy. Det er egt veldig fint. Men problemen er at de bryr seg veldig om meg... de vil at jeg skal være tynn og pen som dem. De sier masse ting om meg, eks; hvordan jeg sitter, hvor mye jeg spiser og hvordan klær jeg har på meg. De blir nesten aldri fornøyd om meg. Det er derfor jeg ble glad at korona kom, så slipper jeg å Se dem på påsken. Fordi jeg redd at de skal si mer om mine klær. Jeg gråter legit hverdag. Fordi de er den eneste som har sagt at jeg er feit, men andre i klassen sier at jeg er perfekt. Uten familien min hadde jeg aldri tenkt hvordan jeg ser ut. Og jeg hadde vært glad i meg selv. Men dessverre er jeg ikke det mer. Når mamma vil sende video om hva vi gjør osv, så vil jeg ikke bli filmet. Siden de sier alltid at jeg må være forsiktig det jeg spiser osv, å det sårer meg veldig mye. Men jeg er veldig glad i dem

SVAR

Besvart 16.05.2020 10:06:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

- Jeg sliter med foreldrene mine, hvordan kan jeg få de til å forstå?

Følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg, har du sikkert hatt. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Hvordan skal du få dem til å forstå deg?

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle