Hopp til hovedinnholdet

Gutt 14 år! I det siste har jeg ikke vært like glad som før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Fin side som hjelper meg mye! Vet ikke helt hvordan jeg skal starte, men jeg prøver. Kan først starte med å si at jeg er glad for at jeg lever, liker livet, og vil ikke dø. Men det er bare det at jeg ikke er like glad som før. Før var jeg glad, og litt morsom liksom. Men nå kan jeg bli sur eller lei meg bare av å søle maten min på bordet.. Jeg kan også bli veldig sint, og at jeg ikke kan kontrollere det. Får veldig dårlig samvittighet, men prøver alt jeg kan for å holde sinnet inne. Har hatt mange perioder der jeg overtenker og bare gråter. Nå har jeg vært veldig lenge hjemme, pga corona. Men, det fikk meg også til å tenke mye, som for eksempel: hvorfor lever jeg? Hva har jeg gjort for å fortjene det? Jeg prøver å ikke klage for mye, fordi jeg vet at det finnes folk som har det MYE verre enn meg. Så spørsmålet er egt: hva skjer med meg? Hva kan jeg gjøre? Vil helst ikke gå til helsesøster eller noe sånt, fordi jeg ikke vil klage.

SVAR

Besvart 16.05.2020 11:56:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle