Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det dritt og har hatt det slik en stund. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det enklig veldig dritt i d siste, jeg har droppet skolen nå etter den startet siden første dagen ble jeg behandla dritt jeg blir mobbet på skolen å har ingen å være med jeg føler meg ikke noe bra heller og jeg begynner å bli skikkelig lei, mamma vet om det også, jeg har også hooket opp med eldre folk som er opp til 6 år eldre en meg fordi jeg har følt d er noe jeg måtte gjør for å bli likt, jeg har begynt å drikke og for ikke lenge siden havnet jeg på sykehuseh pga d fordi kneet mitt gikk ut av ledd, å drikke er ikke noe jeg gjør fast men d skjer av å til fordi jeg føler jeg må, jeg begynner å bli lei å føler d er bedre for mg å ikke være her eller være på sykehuset men jeg vet ikke hvordan jeg kan komme meg til sykehuset, jeg har også slitt Med selvskading å folk roper det rundt i gymmen i garderoben også, men har du noen tips på hvordan ting km bli bedre? Eller hvordan jeg kan komme på sykehuseh?

SVAR

Besvart 19.05.2020 10:11:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle