Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke helt ærlig med psykologen min....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på noe. Jeg går til en psykolog men har ikke klart å være helt 100%ærlig med henne enda siden ejg ikke har vært der sååå mange ganger. Sist jeg var der så plutselig begynte jeg bare å gråte under samtalen og hun lurte på hva som hadde skjedd. Jeg forklarte etterhvert at jeg har startet å samle på tabletter igjen for en evt overdose eller no. Hun spurte meg om hvorfor, men jeg ville ikke fortelle. Hun ble selvfølgelig veldig besnynret men går ikke nærmere innpå akk det. Jeg sendte henne melding etter samtalen å lovet henne at jeg skulle si hva som har skjedd ved neste samtale. Men d jeg lurer på er: hvis jeg forteller at det gjelder ganske grove meldinger jeg får av noen tidligere mobbere, og at de oppfordrer meg til å ta livet mitt, og truer med bank osv... Det er ikke sånn at psykologen min kan ta det opp videre ved beskynring??? Hvem kan hun isåfall ta d opp med og hva kan evt skje? Tror du hun spør om å få se meldingene jeg har fått av mobberen? Eller hva tror du??

SVAR

Besvart 19.05.2020 10:45:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

- Truer en annen med vold

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

 

Les mer
account_circle