Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor plages jeg av at broren min blir bedre enn meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som ofte er bedre enn broren min i trening. Han er like gammel som meg og har ofte klaget og vært dårligere enn meg. Men nå er han plutselig like bra eller bedre. Dette kan være fordo jeg har hatt en dårlig uke (mye jentedrama) og var ikke i stand til å presentere like bra som på en god dag. Jeg ble så lei meg da han gjorde treningen ferdig før meg, og han hadde gjort ekstra mye! Hvorfor plager dette meg så mye?

SVAR

Besvart 18.05.2020 11:24:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Zelda om trening

Zelda sliter med å komme igang med treningen. Vi har tipsene på emnet "Trening og idrett".

 

Les mer
account_circle