Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg utakknemlig til foreldrene mine som ofrer mye for meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Går bare rett på: jeg føler meg så utakknemlig til foreldrene mine. Jeg bor i et stor hus, får ofte det jeg vil, får mye kjærlighet, har egentlig et perfekt liv. Jeg sier hele tiden tusen takk, men likevel føler jeg meg så utakknemlig. Nesten hele dagen er jeg på rommet og ser på Netflix, gidder nesten aldri å gå ned til de andre. De ofrer så mye for meg og det eneste de får tilbake er et takk så går jeg. Jeg føler meg så dritt og gråter nesten hver kveld. Kan begynne å gråte bare av jeg ikke bruker en genser jeg fikk av mamma. Jeg prøver så godt jeg kan med å være mere sosial, men jeg greier ikke, jeg har ikke noe motivasjon eller noe.

SVAR

Besvart 18.05.2020 20:08:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle