Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takle panikkanfall?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen uker siden hadde eg et panikkanfall. Vet ikje hvorfor men eg møtte en tidligere kolega på butikken/sentret eg hilsa på han. Etter dette fikk eg anfall på butikken. Kan jo være pga han eller at det va mange folk på butikken. Men når eg har møtt han etter på har eg fåd enormt angst når e veit han e i nærheita. Vil bære ungå han. Men må jobb mæ han i sommar så kan ikje vær «redd» han. Vi e venna, å han e ikje sur på meg. Så kordan ska eg ikje vær red før han? Å kordan kan eg takel dæ som skjer etter angstanfallan uten å overtenk koffør alt skjed?

SVAR

Besvart 21.05.2020 10:20:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle