Hopp til hovedinnholdet

Kan stress føre til fysiske symptomer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jente 16 her. i det siste har jeg hatt en utrolig hodepine, og jeg har ganske vondt i nakken også. jeg føler meg slapp og sliten hele tiden, og har mistet matlyst. jeg blir også veldig kvalm når jeg først spiser. jeg lurer på om det har noe med at jeg er veldig stresset for tiden. ligger langt bak på skole med innleveringer osv, og samtidig holder på med A1 lappen, og øver og stresser som bare det. skjønner ikke helt hvordan dette kan ha noe å gjøre med «syken» å gjøre, men hva tenker du? takk på forhånd!

SVAR

Besvart 14.05.2020 13:11:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
account_circle