Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg er deprimert..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om jeg er deprimert. De 2/3 siste åra har jeg vært veldig lei mg og kjent på det hver eneste dag. Det har blitt verre gjennom årene. Jeg har ikke bra selvtilit jeg føler meg tjokk (159 høy og sirka 53-55kg). Jeg har mye me meg selv jeg ikke liker som formene mine jeg har ikke store bryst. Det har vært sånn veldig lenge. Jeg har aldri hatt mye penger som mange andre familier som kan få og kjøpe veldig mye. Jeg har 10 søsken, og er 8 til sammen i vårt hus, d er ikke like fint og nytt som mange andres. Jeg føler jeg ikke mester noe i noe. Alle er bedre enn meg på alle måter. Men iår fikk jeg en kjøreste som har gjort mye bra, han gjør mg gla og inspirere meg. Jeg griner hverdag spesielt om nettene. Jeg har kuttet meg siden høsten 2018. Jeg har selvmords tanker mye, men jeg skal aldri gjøre d fordi sa sårer jeg mangen, jeg føler jeg lever for dem og ikke meg selv. Jeg er veldig sjener men har blitt veldig lik angst som gjør meg sliten,jeg føler ingen vett hvor vondt jeg h

SVAR

Besvart 19.05.2020 20:49:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle