Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter og føler meg ikke som før....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har slitt med å ha dårlige dager siden 8 klasse. Når jeg snakker om dårlige dager mener jeg dager der jeg kan gråte hele dagen og føle meg dritt. Jeg sliter også med å tenke bra om meg selv og at andre rundt meg tenker bra om meg. Jeg kan finne på egene tanker om at noen jeg kjenner egentlig ikke liker meg og at jeg bare er dritt. Men det som er greia er at i 8 slet jeg med at jeg var trist osv men jeg klarte å være glad med familien rundt meg. Nå som jeg har begynt i 1 VGs bare påfører jeg meg helt død rundt foreldrene mine, men jeg vil fortsatt være med dem, bare klarer ikke å være dag. Jeg legger merke til at skolepresse går så langt slik at jg får gråteanfall og må vekk fra timen. Når har jeg begynt å bli lei meg dypere og oftere i hverdagen. Jeg har ikke tart tak i dette fordi jeg bare føler at jeg overdriver og at dette er noe andre ungdommer også sliter meg og at jeg ikke skal synes synd på meg selv. Jeg føler selv at dette er litt alvorlig for jeg føler mg ikke som før

SVAR

Besvart 21.05.2020 10:58:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle