Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei meg hele tiden føles det ut som!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er lei meg hele tiden føles det som. Får «anfall» der jeg blir sliten, småkvalm og får en trang til å gråte. Dette skjer gjerne flere ganger daglig. Jeg har vært sammen med kjæresten min i over et halvt år og det handler hovedsakelig om han og min sjalusi osv. Jeg har aldri hatt et så nært bånd til noen og har virkelig blitt utrolig glad i han, men jeg synes det er veldig vanskelig å forholde meg til. Jeg bryr meg så ekstremt mye om han og har begynt å henge meg opp i mye som egentlig ikke betyr noe. Dette kan være alt fra at han henger med andre jenter, snapper med de eller generelt vier oppmerksomhet til dem. Tror alt dette kanskje stammer i en frykt for at han tenner på andre og at han dermed vil kunne falle for vennene mine. Jeg føler at han noen ganger kan bli usikker og trenger slik sosial bekreftelse. Dette gjør igjen meg usikker og fører til at jeg er lei meg ekstremt mye og for flau til å si hvorfor, fordi jeg vet at det er så unødvendig. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.05.2020 19:35:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle