Hopp til hovedinnholdet

Sliter med lyder og bråk i hodet når jeg skal sove. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, noen ganger når jeg skal legge meg på kvelden er det mange lyder i hode mitt. Det er ikke tankene mine, det er andre lyde som jeg ikke helt klarer å beskrive. De kommer bare når det er helt stille på rommet mitt. Jeg har fortalt det til mamma men hun sier at det bare kommer av stress men jeg vet ikke helt. Jeg blir veldig sliten av bråket, siden jeg prøver å sove men jeg får det ikke til siden det er så mye bråk. finnes det noe jeg kan gjøre slik at bråket går vekk (det bråker ikke hver natt men det er veldig slitsomt når det bråker) Hilsen jente 15 år

SVAR

Besvart 21.05.2020 14:30:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Dette kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle