Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det veldig vanskelig for tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er den samme som skriver om den kuen Ja hun er syk og har så vit spist i 2 måneder nå og hun er 7 år. Det blir kanskje lettere og snakke med noen men jeg er redd for og snakke med mamma og pappa fordi jeg føler at de ikke forstår meg. Helsesøster på skolen stoler jeg ikke på. Jeg føler at hun sier alt jeg har sakt til henne sier hun til alle. Jeg blir lei meg hver natt Og begynner og skrike, jeg er lei meg på skolen, alle lærene tror jeg bare ikke har sovet. Veterinærene sier at det ikke er noe de kan gjøre, at de har gjort alt de kan men jeg tror ikke på dem. Jeg har så vit noen venner på skolen vi er en skole på 65 personer fra 1-10 klasse. Men vennene mine bryr seg heller ikke, jeg kan si hva som helst og de svarer ikke til meg og begynner og bare snakke med andre.

SVAR

Besvart 20.05.2020 13:05:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle