Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater livet mitt og vil dø...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater livet mitt. Jeg gjør alltid noe feil. Jeg hater meg selv i dag, jeg føler alltid at jeg ikke får til noe. Jeg er flink på skolen, men ikke på livet. Jeg skjønner ikke meningen med livet mitt. Jeg skulle ønske at jeg enten var noen andre eller var død. Jeg har sagt til sosiallæreren min at jeg ville dø, men det er vanskelig å ha hjelp. Mamma blir alltid sint på meg. Jeg vil heller leve på himmelen eller helvete enn å være på jorda. Hva skal jeg gjøre med livet mitt?

SVAR

Besvart 17.05.2020 10:08:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva er meningen med livet?

Å føle at livet er meningsfylt henger tett sammen med å føle lykke. Men hva som er meningen med livet, kommer helt an på hvem akkurat du er.

 

Les mer
account_circle