Hopp til hovedinnholdet

Lyder irriterte meg ikke før, men det gjør de nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, lyder irriterte meg ikke før, men det gjør de nå. De har irritert meg 2 år og hver eneste gang måtte jeg bruke øretelefoner bare å ikke høre lyder. Det begynte å irritere meg når barneverns instution bringte alle de gamle eskene tingene mine hjem til meg uforventet og da husket jeg gamle minner, gikk gal, og ville brenne alle tingene og hjemmet mitt.

SVAR

Besvart 22.05.2020 08:08:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle