Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen venner... vil ta livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre, jeg har ingen venner lengre eller ighvertfall ingen som vil være med meg eller ha meg med på ting! Jeg blir ikke invitert til noe jeg får ikke være med og det er ikke noe som bare er en periode akkurat nå det har vært sånn i flere år nå og jeg bli mobbet og jeg hadde 2 stk nå (trodde jeg) men vi hadde avtalt å dra på hytta ril hun ene en helt etter jul men så rakk vi ikke rett etter så vi måtte drøye den litt men nå så jeg på snap kart at de var på hytta og de sa ingen ting til meg eller spurte ( jeg hadde ikke fått lov akk nå pga corona men vet at de hadde fått lov å spørre) men de vet ikke at jeg ikke hadde fått lov, så de ville vare ikke! Bare et spørsmål om jeg ville hadde vært fint og jeg får heller ikke noe invitasjon til 17 Mai eller noe annet og ser mange grupper rundt! Det er noe galt med meg og jeg gjør alt feil, jeg gjør selvskading og vil ta livet og har skrevet opp masse måter og grunner. Jeg later som jeg er glad og ler hele ti

SVAR

Besvart 18.05.2020 10:39:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle