Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg bli aldri invitert til noe!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg bli aldri invitert til noe! Jeg har ingen venner, jeg bli mobbet jeg er et problem og gjør alt galt. Det er noe galt med meg, det må det være. Jeg gjør selvskading da jeg ikke klarer å styre det. Jeg har selvmordstanker og må dø jeg har skrevet opp måter og grunner. Jeg orker ikke mer av at jeg er lei meg hele tiden men jeg går ut av rommet ofte og til stua for å liksom ikke få en mistanke om noe og jeg later som jeg er glad og ler og blir med litt ut, men det er ikke sannheten, men når jeg først blir sur så kommer det ut i sinne at jeg vil dø og ta livet litt osv men da tror ikke mamma på meg men hos meg kommer det ut i sinne for jeg tør egt ikke si det og det kommer ut da pga jeg blir så frustrert på hvordan livet mitt er men da tror jo ikke mamma på meg og jeg orker ikke mer jeg er et misfoster!

SVAR

Besvart 18.05.2020 11:17:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
account_circle