Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det bedre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt det siste året jeg er bare så trist og lei, men jeg veit ikke helt hvorfor. For et halvår siden så startet jeg og skade meg selv. Jeg har det veldig vanskelig fortiden men jeg greier ikke å snakke med noen om det. Jeg tørr ikke si i fra til noen at jeg har det vondt. I det siste så har jeg blitt veldig lett sur og brødrene mine plager meg ofte men alt det de sier på kødd tar jeg inn og tenker på det nesten hele tiden og jeg orker ikke mere men jeg greier ikke å snakke om dette med en venn eller et familiemedlem.Jeg føler egentlig at jeg ikke har noen venner og jeg vil bare vere alene hele tiden og mamma blir sur for at jeg ikke er sosial og da blir jeg bare sur på hun og vi krangler veldig ofte. Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for at jeg skal få det bedre

SVAR

Besvart 23.05.2020 10:12:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle