Hopp til hovedinnholdet

Opplever å slite med mange ting og er usikker på hvordan hun skal løse det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har flyttet hjemme fra og dermed flyttet fra alle vennene mine. Alle "problemene" mine startet i slutten av tiende klasse da jeg og en venninne som jeg har hat så lenge jeg kan huske, sluttet å henge i lag. Vi hang alltid i lag men interesser og popularitet splitte oss. Jeg har nå to gode venner som jeg sliter med å komme tett inn på. De er søsken og jeg føler meg ofte litt utfør fordi de gjør alt i lag. jeg har lyst å skrive et brev til dem om hvordan jeg har det, men jeg er for redd for å gi det til de. Problemene mine er vel at jeg føler meg ofte deprimert og lurer på hva som er meningen med livet. Jeg prøver også å finne ut av seksualiteten min. Lurer på om jeg er heterofil eller bifil, noe som jeg har lyst å fortelle vennene mine men tenk om det ikke er sant. Jeg elsker venninnene mine og har lyst til å være med de hele tiden men de har alltid familie mens min familie er ikke akkurat mest sammensatt. Så hvordan skal jeg fortelle alt dette kaoset som foregår i hodet mitt?

SVAR

Besvart 20.05.2020 16:02:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle