Hopp til hovedinnholdet

Jeg strever faglig og sosialt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Føler meg veldig dum.Sliter ein god del med skulen med høgt fråvær og har hatt det siden 7.kl(går i 10.kl no).Har store hol i fagene.Matte sliter eg med og har ikkje jobbet med matte siden 7.kl.Dei siste åra har eg bare jobba med grunnleggende matte(dvs. +, -,gange & deling)Sliter veldig med å spør lærere om hjelp i matten pga har hatt negative opplevelser der eg bare ville grine.Sliter til tider å hugse ting som nettopp er blitt sakt.Blir fort frustrert , klarer ikkje å jobbe meir for da blir eg bare enda meir sur/frustrert.Blir fort stressa.Til tider er eg nesten redd for å ha noko som lett psykisk utviklingshemma eller Aspergers syndrom(veit at det bare er spesialister som kan stille diagnosen).Det sosiale går det til dass med og.Syns dette med venner er vanskelig(har ikkje nære venner lenger).Til VGs har eg bare søkt gutte dominerende yrkesfag og er redd for å bli ensom(er ikkje pratsom generelt og beskjeden type).Redd for bli arbeidsløs,ensom og livet generelt er dritt i framtida.

SVAR

Besvart 23.05.2020 12:43:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle