Hopp til hovedinnholdet

Er dette en normal reaksjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har drevet med selvskading en lang stund og mamma fant ut av det. I stedet for å spørre «Hvordan er det du har det?» eller «vil du snakke om det?», så reagerte hun med; «dette må du bare stoppe med», og så ble hun sint. Er dette en normal reaksjon? Jeg forventet en litt «varmere» reaksjon, men fikk en «iskald» en. Jeg føler meg veldig redd og usikker. Jeg vet at det er galt å skade seg selv, men reaksjonen til mamma fikk meg til å føle meg enda verre. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 20.05.2020 09:20:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle