Hopp til hovedinnholdet

Jeg er mye borte fra skolen og vennene mine bryr seg ikke om det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har et problem med å være borte fra skolen og jeg vet ikke helt hvorfor. jeg føler at jeg har ødelagt alt. og at jeg er annerledes. og jeg vet det med at alle er annerledes og sånn. men jeg føler press på hvordan jeg skal se ut på skolen. og av at jeg har vært borte så mye bryr ikke vennene mine om meg. eller de har på en måte aldri gjort det. jeg har bare en veldig god venn men hun går ikke på skolen min. håper jeg får svar.

SVAR

Besvart 20.05.2020 19:34:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle