Hopp til hovedinnholdet

Før disse koronatider var jeg en veldig sprudlende jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Før disse Koronatider var jeg en veldig «sprudlende» jente. Jeg var den i gjengen som snakket og var energisk. Jeg kalrte å snakke med andre mennesker, og sleit ikke så mye med det. Men etter å ha sittet 7 uker hjemme, har jeg forandret meg så syykt mye. Jeg har blitt svært sjenert og sliter med å ta ordet. Jeg har ikke vært med venner på 7 uker, men når jeg møtte dem på mandag var jeg sykt klein. Jeg kom ikke på noe å snakke om.. Jeg har forandret meg syykt. Jeg syns det er sikkelig kleint å snakke med andre, og jeg har forandret meg. Tips til hvordan jeg kan bli til den gamle, sprudlende meg? Hva har skjedd med meg???

SVAR

Besvart 22.05.2020 19:29:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
account_circle