Hopp til hovedinnholdet

Jeg er mye trist og lei meg, men klarer ikke å dele det med familien min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler meg litt ensom, veldig sint og trist. Jeg tenker veldig mye på livet? Og jeg vil bli psysisk sterkere. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg er trist og sint men jeg er veldig mye hjemme og gjør ingenting. Det er våkne, skole, hjem, sove. Da jeg ikke føler meg sint og trist er da jeg gjør gøyale ting med familien min. Men samtidig så hater jeg å dele følser med familien min, det renner tårer med engang hvis jeg bare prøver. Det er ikke korona som er skylden fordi følte det sånn her før korona og. Jeg er en veldig følsom person. Kan renne tårer av alle situasjoner jeg er i.

SVAR

Besvart 20.05.2020 21:09:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle