Hopp til hovedinnholdet

Broren min er narkoman, jeg har vært mye trist og er redd for å miste ham!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei 15 år gammel jente. I fjord sommer fant jeg ut at broren min (nå 17år) hadde blitt narkoman og blitt arrestert av politiet flere ganger der av en gang rett forran meg, folk på skolen min mente at det var "kult" at jg hadde en bror som han, men jeg synes at det er flaut og trist. Han bor nå på institusjon for rusmisbrukere, og det har endelig roet seg ned her, men alt jeg hører hjemme er Bror det og bror dat. Men gjennom dette siste året har jeg vært så lei meg, jeg har rett og slett vært livredd for at jeg kan miste broren min i en så ung alder. Jeg har vært veldig stresset og anspent, det førte til at karakterkortet mitt gikk ned med 0,2 karakter, det førte videre til at jeg ikke klarte å være glad i meg selv lengre, jeg har flere ganger stått forran speilet og tenkt at alt dette med broren min vær min feil. Tanken på at det var min feil førte til at jeg følte at jeg ikke fortjente å spise. Jeg tror at jeg har vært deprimert en stund nå, hvordan kan jeg droppe det?

SVAR

Besvart 19.05.2020 21:24:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kompasset – noen å snakke med om rus i familien

Har du opplevd rus i familien? Kompasset er et gratis samtaletilbud til deg som trenger noen å snakke med.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle