Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å miste vennene mine fordi jeg unngår dem for mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har egentlig alltid vært glad i vennene mine, og setter utrolig stor pris på dem. Men problemet er, jeg har egentlig veldig lyst til å få en følelse av at jeg har skikkelig lyst til å være med dem, jeg har absolutt INGENTING imot om å være med dem. Men, jeg er også den personen, spm genrlig ikke er så føink til å spørre folk om de har kyst til å være med yt å gjøre noe. Fir eksempel, så har jeg ingenting å være hjemme, og synes egentlig det er kjempekoselig å være hjemme med familien f.eks en lørdagskveld. Er redd for å bli dyttet vekk, at jeg mister dem. Samtidig så har jeg en tilstand der jeg ikke har hår, så jeg unngår gjerne en samling for eksempel å dra til senteret uten noe på hodet, dette er vanskelig spesielt på sommeren, da jeg ikke er såååå komfortabel med å gå med caps eller parykk. På forhånd tusen takk for svar!!! (Ikke legg ut dette på deres nettsider hvis det er mulig:)

SVAR

Besvart 20.05.2020 21:39:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle