Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever at det som skjedde har gitt meg traumer og vansker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en passion som jeg elsker mer enn alt annet. Men i syvende gikk jeg gjennom mye, og i dag har jeg traumer eller noe sånt rundt det jeg elsker. Jeg driver fortsatt med det, men jeg er redd jeg aldri kommer til å synes d er like gøy. Noen venniner av meg var en stor grunn til det som skjedde. De gjorde mye av det som gjør at jeg ikke kan se på det jeg holder på med som det samme. Men når jeg forteller dem det, blir det sure. De går i forsvarposisjon og sier at det som skjedde var min feil. De kom godt ut av det som skjedde, jeg er den eneste i vennegjenegn som ser på det som skjedde som dårlig. De viser videoer og snakker om det som skjedde hele tiden og jeg ber dem stoppe. Fro ejg begynner alltid å grine og jeg vi bare skrike når jeg tenker på det. Men de synes vel d er en menneskerett å snakke om det eller noe sånn for de blir alltid sure fordi jeg "angriper dem" jeg takler ikke dette.

SVAR

Besvart 22.05.2020 14:57:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sikker på at begge syntes det var morsomt?

Du har kanskje dratt en spøk og merket at ikke alle syntes den var like morsom? Noen ganger kan det gå så langt at de du tuller med synes det er sårende eller støtende. Her kan du lese om hvordan du kan unngå å tråkke over andres grenser.

Skrevet av ungdomsjournalist Dina.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
account_circle