Hopp til hovedinnholdet

Har fastlegen tilgang til journal opplysninger fra alle steder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Får fastlegen alle dokumentene/journalene fra steder jeg har vært; som bup, akkutpsykiatri, legevakt osv? Får de alt?:( før, for 2 år siden ca så var jeg mye på legevakten og akuttpsykiatri osv fordi jeg var dum og hadde masse slevmordstanker og løy om at jeg f eks hadde psykose bare for å komme inn på akkutpsykiatri for å bli passet på osv. Så det står masse rart i de journalene - men de stemmer ikke fordi jeg bare latet som (for å liksom bli passet på osv). Jeg angrer skikkelig og jeg har sluttet med det. Går bare til legen nå for å snakke om depresjonen min. Men jeg vi ikke st hun noen gang skal se de dumme dokumentene og journalene fra den tiden!!! Får hun de opp??? Hun har aldri nevnt de.. jeg vil bare få hjelp og starte på nytt nå!! Og glemme den dumme tiden. Er det mulig?? Eller blir det alltid brukt nå mot meg :?(((

SVAR

Besvart 19.05.2020 21:35:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle