Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til hyttetur fordi jeg er ukomfortabel med faren/broren.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal bli med bestevennen min på hytta hennes til helgen! Jeg gleder meg veldig, men føler meg utrolig ukomfortabel rundt faren og broren hennes. Tanken plager meg hele tiden og prøver å unngå dem. Har prøvd å fortelle det til vennen min, men hun skjønner ikke hva jeg mener. Vi drar i morgen og håper jeg kan få svar litt fort!! Jeg gruer meg til noe jeg egentlig bør glede meg til.

SVAR

Besvart 20.05.2020 12:19:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle