Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre? Ønsker en ny start, foreldrene mine er ikke enige.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Helt fra jg var liten har livet min sklidd som på skinner frem til jeg flyttet hit. Dette nye miljøet endret mg. Jg gikk fra å være skoleflink og en veldig bra person generelt til d motsatte. Jg gjorde masse dumme ting utallige ganger. Etterhvert tok foreldrene mine kontakt med skolen. Skolen prøvde å "hjelpe" mn gjorde alt mye værre. Jg har lenge prøvd å forbedre mg selv men ender opp i kaos hver gang. Jeg har begynt å slite skikkelig med skole, sosialt, rykter, stress, søvn, foreldre og alt. Oppi alt dette bruker folk mg og sårer meg av alt de kan. Flere ganger har det skjedd at jg har faket sykdom for å unngå skole og folk. Nå trenger jg virkelig en ny start på NYTT STED. Så jg kan slutte å tenke på fortid. Når jg åpner mg får jg bare høre "det ordner sg". Foreldrene mine sier jg løper fra problemene mine når jeg prøver å si at jeg vil flytte til et annet sted ( siden vi allerede skal flytte ) Alt jg vil akk nå er å gjøre dt bra på skolen og ha det bra igjen Hva skal jg gjøre?

SVAR

Besvart 20.05.2020 23:07:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle