Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det litt vondt noen ganger , tenker veldig mye på ting, blir mobba ,kalt hore ,osv Det går innpå meg mye, jeg kunne trengt litt hjelp med hva jeg kan gjøre med det, jeg har gått på 3 skoler og blir fortsatt mobba, og jeg hater meg selv , og noen dager klarer jeg ikke spise , for jeg har ikke matlyst og vis jg spiser føler jg meg ikke bra , og jeg har skadet meg selv , men saks osv , jeg føler jg er deprimert ofte , jeg tar selvskading vil vekk

SVAR

Besvart 21.05.2020 09:55:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle