Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å treffe folk. Fort stresset og vil bort. Angst? Tips til hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei lurte på om jeg kunne ha en form får angst eller noe... jeg sliter veldig med og tørre og treffe/møte folk og dette gjøre dagene så mye vanskeligere og ødleger mye..... hvis jeg møter folk som vet hvem jeg er blir jeg stressa og begynner og skjelve og blir varm.. og vil helst bare komme meg vekk så fort som mulig:( Har dere noen tips? Har flere som har sakt jeg burde sjekke opp med legen... men tørr ikke og si noe til mamma og pappa... Mvh jente 13:|

SVAR

Besvart 22.05.2020 15:48:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle