Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så dårlig selvtillit at jeg har selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått ekstremt dårleg selvtillit og selvfølelse. Jeg klarer ikke å se positivt på kroppen min og føler meg berre tjukk. Jeg klarer ikke å se en mening med livet og har fått ekstremt mye selvmordstanker i det siste, men jeg har ikke lyst til å dø. Jeg spiser nesten ingenting lenger, ofte berre 1-2 måltider om dagen. Jeg selvskader også, jeg prøver å ikke gjøre det, men det er det eneste som får bort den psykiske smerten.

SVAR

Besvart 20.05.2020 23:25:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle