Hopp til hovedinnholdet

Har i det siste følt at alt er så uvirkelig og er mye nedfor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste tre månedene har vært veldig vanskelig. I midten av februar startet jeg å føle meg mye nedfor og litt vekke, som en uvirkeligfølelse. Dette har da fortsatt og har gått ganske mye opp og ned. Gråter veldig ofte og jeg er veldig irritabel. Er også veldig sliten hele tiden. Alt dette er veldig nytt for meg. Den siste uken har jeg vært vekke nesten hele tiden. Føles som at alt er en drøm og føles ut som det på en måte er noe jeg finner på, at jeg lager drømmen. Jeg kan plutselig bli forvirret og ikke skjønne hvordan jeg kom til et sted og må tenke gjennom hva jeg har gjort, og da er jeg usikker på om det er noe jeg finner på eller ikke. Så dette startet før krona kom til Norge, og jeg Skulle til legen, men kunne ikke pga korona. Snakker mye om dette med kjæresten min, og har snakket litt med mamma også, men ho sier mest at det veldig vanlig, og det er vel det men jeg vil vite hva jeg kan gjøre for å få det til å forsvinne

SVAR

Besvart 23.05.2020 08:33:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle