Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynner å tro at jeg har angst, i hvert fall for presentasjoner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg begynner å tro at jeg kanskje har angst. jeg har i hvert fall presentasjonsangst, er jeg veldig sikker på. min største frykt er å måtte ha presentasjoner. når jeg får vite at jeg må snakke foran klassen begynner jeg å gråte kjempe masse og jeg tenker alltid at det kommer til å gå kjempe dårlig og jeg tenker at alle kommer til å gjøre narr av meg. jeg lurer også på om jeg har angst. jeg overtenker hele tiden og jeg blir ofte redd, stressa eller engstelig for små ting som ikke betyr noe og som ikke er skummelt engang. er det noe jeg kan gjøre? og har jeg angst?

SVAR

Besvart 22.05.2020 20:58:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle