Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år! Jeg har så mange tanker i hodet og føler meg ulykkelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har så mange tanker som går i hodet mitt hele tiden, og jeg føler meg bare sikkelig ulykkelig. Idag har jeg norsktentamen, og jeg klarer ikke å konsentrere meg. Jeg gråter hele tiden nå, og gråt i hele natt også. Det er fordi bestefaren min er på sykehuset fordi han har ramla å slått seg hardt, og jeg var der når alt skjedde, når han ble henta med ambulansen, at han blødde over hele armen og fra hodet, jeg så veldig mye av hendelsen. Jeg tror også at bestevennen min som er en jente kanskje er forelska i meg osv, og det er min nærmeste bestevenn. Det er også mye som skjer i familien, broren min har asberger så han sliter mye med angst, depresjon og tvangstanker. Mamma, og pappa syns det er vanskelig å håndtere det, og de sier at det er risiko for at broren min kan ta sitt eget liv. Jeg føler at ingenting i livet er i orden, og at alt bare er kaos. Det er også flere ting, sånne småting som bare blir for mye for meg. Ikke legg ut offentlig på ung.no. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 23.05.2020 14:34:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle