Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vondt og vanskelig pga. kjærlighetssorg og overgrep.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ganske så lei av livet. Det har vært veldig mye i det siste. Har opplevd å blitt banket opp av en voksen fyr ute alene midt på dagen, ofte eldre menn som setter seg med meg og klår på meg når jeg er alene på bussen på vei hjem. (Jeg har opplevd mye i barndommen med faren min, så jeg får flashback når dette skjer). Jeg ble dumpet av kjæresten for et halvt år siden nå (vi var sammen i 9månder, og jeg er enda ikke over han:( Føler aldri jeg kommer til å gjøre det heller. Har prøvd å komme meg ut og blitt kjent med nye folk, men det er ikke så lett når jeg er så usikker på meg selv. Og føler heller ikke det hjalp noe særlig. I de siste månedene har jeg holdt meg hjemme, grenet og tenkt på han hver sag siden det ble slutt. Han har blokket meg over alt, så kan ikke ta kontakt med han heller.. Hver gang jeg treffer på vennene hans, pleier de å le eller slenge stygge kommentarer til meg. Jeg vet ikke om jeg orker mer, har tenkt mye på hvor mye bedre det hadde vært om jeg bare var død.

SVAR

Besvart 21.05.2020 19:57:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle