Hopp til hovedinnholdet

Fortvilet over kjæresten og søsteren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er veldig fortvilet. Kjæresten min og jeg har vært i sammen i snart 2 år og vi har det kjempe fint sammen! Men hver gang søsteren min er på besøk så daler alt ned for meg. Hver gang søsteren min er på besøk så legger jeg merke til at henne stirrer veldig på kjæresten min. Det er som om øynene følger han overalt. Søsteren min er uansett en god del eldre enn oss noe som gjør det ekstra merkelig. Men det plager meg så utrolig mye. I tillegg så ser hun på meg rart og virker fiendtlig mot meg, som om henne er sjalu. Dette gjelder også kjæresten min. Jeg føler at han glemmer meg helt når hun er på besøk hos oss. Han virker nervøs og åpenbart betatt av henne. Det var også en hendelse når han skulle hjem. Jeg Fulgte han ut og sa hade. Deretter tok han heisen og gikk ut til bilen. Men noen minuttet etterpå gikk søsteren min ut også. Og han hadde ikke dratt enda, fordi både han og henne var aktiv på snap samtidig. Hvorfor gikk henne ut akkurat da?Og hva gjorde dem? HJELP!

SVAR

Besvart 22.05.2020 21:27:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle