Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har problemer med at jeg ikke var hans første

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Kjæresten min har det veldig vanskelig fordi jeg ikke mista jomfrudommen min til han, mens han mista den til meg. Han har det veldig vondt pga det, og jeg prøver konstant å snakke med han, si ting som skal få han til å skjønne at det ikke har noe å si for oss. Men han ender alltid opp med å snakke som om at jeg har vært utro, han sier at han føler jeg har gjort noe mot han mens vi har vært sammen. I tillegg har han ganske god kontakt med en venninne av han. De ble venner før vi ble sammen. Han bruker veldig mye tid på hun og jeg føler han bryr seg akk like mye om hun som meg, selv om han sier han ikke gjør det. Når jeg har spurt om han kunne bruke litt mindre tid på hun fordi jeg føler at han på en måte har to kjærester, så ble han bare sint. Han har også løyet om at han har sluttet å prate like mye med hun. Han sender akk samme ting til hun som til meg, han sendte til og med en video til hun uten t skjorte, som gjorde vondt. Det er eneste gangen han har sagt unnskyld for noe.

SVAR

Besvart 23.05.2020 09:14:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle