Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på om jeg burde få hjelp eller ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er usikker på om jeg "burde" gå til terapi eller ikke. Jeg har strevd med mye gjennom årene, men på grunn av svært lav selvfølelse så klarte jeg aldri å gå til helsesøster/psykolog eller lignede, da jeg virkelig kunne trengt det. På grunn av det jeg har gått gjennom, føler jeg jeg ikke kan snakke med noen hva jeg egentlig føler, eller har gått igjennom, og det gnager på meg av og til. Men allikevel har jeg det helt OK nå. Fordi jeg har det helt ok nå, føler jeg at jeg sløser bort tiden til en psykolog el. Men jeg føler allikevel jeg på en måte trenger det?Det er så mye jeg ikke har fortalt noen, og som er helt umulig for mg å fortelle noen. Men det jeg hadde snakket om om jeg gikk til psykolog el. er hvordan jeg har hatt det, for å få det ut, det er liksom ikke så mye å si på hvordan jeg har det nå. Så burde jeg dra til psykolog el.? Sløser jeg tiden dems? Jeg er og redd jeg ikke føler meg komfortabel rundt dem, og derfor ikke tørr å si noe (som til helsesykepleiern på skolen)

SVAR

Besvart 23.05.2020 13:12:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle